onsdag 25 juni 2008

Orakade ben

Dagarna segar sig fram på jobbet, jag längtar bara hem till Rome. Så fantastiskt fantastiskt. Nog om det. Snart färdig och tänker ge mig ut i verkligheten igen. T ex imorgon då jag ska på bio och dricka drinkar med fina brudar. Vi ska se den där nya filmen, kommer inte ihåg vad den heter, men ja ni vet. Måste hinna raka benen också.

Beställde ett par skor på ShoeNation igår, fick dem idag. Tyvärr var de aningen för små, och aningen för spetsiga för mig. Så sparade jag 600 kronor på det. Pengar som ska ramla ner i det stora bröllopshålet i sommar. Om jag bara kan ta mig samman och boka det som ska bokas och fixa lite allt möjligt.

Men lite bra nyheter också, mitt giggeprojekt med launch i september har blivit förskjutet, vilket innebär att jag vissta kan ta en vecka ledigt i september och kanske kanske åka till något Grekland eller så med den snygga mannen. Kanske. Det vore mycket fint. Men första ska jag ta emot honom hemma ikväll, orakade ben till trots.

1 Comments:

Blogger Herta said...

Fast först ska vi på brudresa...ju? läste bloggen för första gången på länge nu- bruden jag gillar ditt språk. Så genuint du. Puss

20:11  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com