onsdag 24 juni 2009

12 dagar!

I tolv dagar var jag arbetslös, Igår fick jag ett nytt jobb, ett som verkar mycket bättre, eller åtminstone lika bra. Skojigt. Ingen provanställning, massor av fina förmåner. Ledig fram till 1 september. Hur coolt som helst.

Mindre glad är jag över min sommarförkylning som gör att jag nu ligger i sängen med huvudvärk, halsont, täppt näsa, tunga lungor. Orkar ingenting. Bisarr träningvärk också.

Inte bra bra, för behöver träna mig i den förbannade brudklänningen och kommer definitivt inte orka promenera. Orkar knappt in i köket ju.

4 Comments:

Blogger Tillsammans-bloggen said...

YEEEEES! Jobbet.

Pollenmedicin till kroppen. Apoteket. Receptfritt. Jag är aldrig förkyld sommartid längre.

Kram!

22:43  
Anonymous Anonym said...

Grattis!
Har följt dig i två år nu och kommenterar för första gången! Men denna är du värd! Grattis till jobbet och ha ett FAB bröllop! Att gifta sig är magiskt. Gjorde det själv förra året! Alexandra

22:00  
Anonymous Anonym said...

Stort grattis,

kramen C.

17:26  
Anonymous Kicki said...

När det är absolut rätt och allt stämmer så blir jobbet ditt. Har hänt massor av mina vänner, att just det där jobbet som man verkligen vill ha får man trots att man varit arbetslös i två år eller sökt 150 andra (mindre perfekta) jobb. Så rätt jobb blir ditt, det funkar varje gång. Och det säger jag utan jinx, förhoppningsvis.

17:50  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com