söndag 6 mars 2011

Alla mina synder

Alltså, ni kommer inte tro det här, men jag har fått en inflammerad visdomstand också. Jag straffas för alla mina synder samtidigt. Jag blev tvungen att desperatshoppa tre par skor från Swedish Hasbeens i ren sorg. Inte bra. Dyrt. Dumt. Det går ju att skicka tillbaka om man måste. Antar att jag måste.

Annars har jag mest ont hela tiden, sover inte och ammar jämt. Men har också hunnit ta emot många fina besök, fin familj och fantastiska vänner. Vi har ätit middag hos farmor och farfar och åkt taxi för första gången, firat farbrors födelsedag i Hornstull och haft Majsi och Nicke på middag. Middag som de tog med sig. Lyxigt värre. Och vin.

Och ytterligare två veckor följer då vi båda är hemma. Veckan som kommer är rätt fullbokad ( dvs minst en aktivitet per dag), och imorgon ska jag äntligen få gå till frisören. Sen följer naprapat, sjukgymnast, tandläkare, luncher och hemmamys med ännu fler vänner. Kanske blir livet alldeles underbart snart när det slutar göra ont och jag börjar komma i mina kläder igen. Jag har hopp.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Fullständigt självklart att du skulle få en inflammerad visdomstand! Dom älskar att krångla när man som minst behöver det. Jag hade en klok tandläkare som tog bort de två värsta (utan att de var inflammerade) redan innan jag hunit fylla tretti.

Jag gillar dina inbokade besök hos naprapaten och sjukgymnasten. Det finns kanske några övningar du kan göra? Själv gör jag övningar varje dag. Kram från tanten.

12:23  
Anonymous Bitter said...

Ja, man undrar ju vad som ska komma härnäst. Tyvärr går det inte att operera bort den, för den går rakt genom nervkanalen.

Längtar efter att se om besöken ger något, att bli frisk vore fantastiskt.

Kram

19:12  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com