lördag 12 mars 2011

Bebislivet

Har känt mig rörligare de senaste dagarna. Delvis beroende på att jag bedövat mig med smärtstillande, men jag inbillar mig att jag ändå inte har riktigt lika ont. Hoppas hoppas. Idag gick jag en kort promenad med vagnen. Ensam. Köpte fem bullar på Urban ety min släkt kommer hit idag och tittar på vår hamsterfågelpojke. Och det gick riktigt bra.

Drack ett glas vitt vin igår som var helt fantastiskt. Det kändes fantastiskt, att kunna, om jag ville. Det är också rätt fantastiskt att det räcker så bra med ett glas.

Nu är det bara en vecka kvar innan min man börjar jobba igen. Har mycket svårt att se hur det ska gå när vi är ensamma. Men gå kommer det ju att göra. Men hur?

För övrigt skriker detta barn nästan hela tiden. Det känns åtminstone så. Inte många minuter går han med på att ligga ensam. Hinner inte göra någonting mer än att bära och trösta. När går detta över tro? När kommer de långa sovpassen tillbaka? Han vaknar så fort man lägger ner honom.

FAN, nu spydde han ner soffan, och jag hade glömt lägga handduk under.

9 Comments:

Blogger I said...

Som förälder till skrikbarn skickar jag en värmande kram att använda när det är som jobbigast. B Tystnade vid 3 månader få vi började med mjölkfri ersättning. Mitt bästa tips är bärsjal. Finns billig på granit som är bra. Båda barnen har tystnat och somnat på stört i dem. Och de är bra för ryggen.

Om du vågar kan jag möta dig på lämpligt söderfik och visa hur de funkar.

14:26  
Blogger Jenny said...

Oh, jag vågar! Har dessutom en granitsjal men inte lyckats knyta den så bra, så jag tar gärna emot hjälp. Vad sägs om en dag i nästnästa vecka, den som börjar med 21 mars?

14:30  
Blogger I said...

Måndag 21 mars? 10.00 på Urban deli?

20:28  
Blogger I said...

Onsdagen och fredagen den veckan går också bra

20:32  
Anonymous Anonym said...

Sempers Magdroppar fick min bebis att sluta skrika... Och ersättning gjorde henne väldigt glad också!

/Västkustskan

22:43  
Blogger Jenny said...

10.00 21 mars på Urban Deli blir utmärkt!

10:31  
Blogger Jenny said...

Ska prova Sempers magdroppar idag. Ersättning har tyvärr inte gjort någon skilnad, mer än att jag fått sova lite mer på natten.

10:32  
Anonymous Anonym said...

Har också hört om bärschalens fantastiska egenskaper. Och att det hjälper att bära de här barnen. Det finns ju flera sätt man kan göra det på. Det viktigaste är att det är bekvämt för dig så att inte ryggen tar stryk tycker tanten.

11:55  
Blogger I said...

Cool

13:33  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com