fredag 25 mars 2011

Problem

Trots att jag sitter större delen av tiden framför datorn och ammar blir det inget bloggande. Det beror på att blogger inte accepterar min gmail-adress, när jag skapade bloggen hade jag en hotmailadress. Har försökt att byta, men den tvärvägrar. Någon som vet hur man kan lösa? Har försökt skapa annan gmail också, men den säger att man inte får ha gmail på blogger, vilket är très strange. I alla fall, för att blogga måste jag logga ur mailen, och det är oftast för jobbigt av någon anledning.

Köpte skor igår. Mycket nöjd. Inte för små. Tvingade en syster att vakta Sigge i en dryg timme också, så att jag fick gå ut på café och läsa bok en stund och slippa höra konstant skrik. Idag har han varit mycket lugnare.

Dåligt: sedan min man började jobba i måndags har mina foglossningssmärtor typ tiodubblats. Jag vaknar på nätterna av att det gör ont. Inte bra. Inte bra alls. Jag kan helt enkelt inte ta hand om mitt barn själv, det är för krävande. Mycket mycket ledsamt. Idag har vi således legat i soffan hela dagen och tittat på TV. Hat.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag har samma problem! Det finns säker smarta människor som vet hur man borde göra, själv har jag löst det med att bjuda in min gmail som skribent på bloggen.

a-m

22:17  
Anonymous Bitter said...

Briljant ju! Nu gäller det bara att hålla tungan rätt i munnen och inte fylleblogga eftersom jobbets blogg också syns där!

Tack!

14:19  
Blogger a-m said...

Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

16:13  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com