söndag 23 mars 2014

#23

Hej från sjukstugan som aldrig tar slut. Imorgon är det jag som har nya krafter och tar mig samman. Har gjort en veckoplanering vilket alltid är produktivt. Så, arbete, ärenden, lite nytta. Som t ex hämta ny fin dator. Kanske jag till och med får tid att formulera en och annan tanke här.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det hoppas tanten. Tycker så synd om er allihop med alla magsjukor. Har själv svårt att trivas på Kanarieöarna - för mycket stora hus och för mycket folk. Vi var på La Gomera för ett par år sedan - den ön är helt annorlunda, bl a inga stora hotell. Och ganska små sandstränder, där man satt på kvällen och tittade på solnedgången. Och applåderade när solen sjönk i havet. Det var som på Skagen. Men lite besvärligt att ta sig till ön. De har en dålig flygplats så man måste åka båt. Och det passar inte så bra med flygen från Sverige. Bamseklubbar torde lysa med sin frånvaro.

21:49  
Anonymous Bitter said...

Ja egentligen är ju Kanarieöarna inte ett under av charm, men varmt på vintern och lite praktiskt så. Men kanske inte någon mer gång. Åtminstone inte med barn. Det var faktiskt inte jättekul att resa med dem.

20:04  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com