tisdag 25 mars 2014

#25

Och kanske trodde ni att idag var dagen då jag skulle få tid att göra allt på min långa lista, skriva klart lite bok, blogga om något väsentligt men nej, det är inte idag heller.

Vår 15000-kronors dubbelvagn stals i natt. Vi har ingen vagn. Vi kommer kanske få ut halva värdet. har ej råd köpa ny dyr jävla vagn. Jävla fan. Jävlar.

Sitter i Telefon med försäkringsbolag. Och vilken ny dubbelvagn ska vi köpa? Uppenbarligen inte en Bugaboo Donkey för vi har ej råd att köpa lika dyr en gång till. Alla andra dubbelvagnar verkar vara med barnen bortvända från föräldrarna vilket vi tycker är helt värdelöst. Vi vill se våra barn när vi är ute och går, vi snackar ju med dem då. Så vad gör vi nu?

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det finns andra dubbelvagnar som kan vändas. Mina kompisar har en som inte är ngt fint och dyrt märke (de är snåla!), men tyvärr minns jag ej namnet nu. Man vänder handtaget på vagnen, och på så sätt kan barnen åka båda håll. Kolla på barnvagnssajter.

13:27  
Anonymous Anonym said...

Å nej, va eländigt tycker tanten.

16:43  
Blogger egoistiska egon said...

Men fyfan vad jobbigt. Finns det några på blocket kanske?

17:08  
Anonymous Bitter said...

Visst är det för jäkligt! Nu har vi köpt en gammal Urban Jungle av några bekanta, den levereras klockan sju i morgon och kostar inte mycket. Så får vi leva med den till Sigge blir för stor för att gå.

18:05  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com