måndag 20 januari 2020

Helgen v 3

Helgen passerade förbi i ett rasande tempo. Jag avslutade fredagen med att köpa en magnifik  ostbricka, (vars rester ska bli hemmagjord ravioli nästa helg) och Sverige - Portugal i handbolls-EM. Det gick ju tyvärr rövdåligt så jag gick och lade mig efter matchen surandes.
Lördagen startade lite bättre ungefär fram till att min man och jag började bråka om...vad var det nu igen? Att han inte gick upp i tid. Det blev ett jättegräl som eskalerade i att jag gick och tränade. Har fortfarande så ont i benen idag att jag inte kunde promenera till jobbet utan var tvungen att ta tunnelbanan. Sen drog Gunnel och jag hem till Karin för att ha myskväll men hon var ingen teamplayer om man säger så, hon tjatade i tre timmar på att gå hem så det gjorde vi till slut. Och köpte godis på vägen. Till mig alltså.
Och på söndagen blev det varken löpning eller styrketräning efter som träningsvärken från helvetet dök upp men väl ett Yin yogapass som var ganska underbart. 90 minuter ligga still gjorde under ändå. Sen var det en rövmatch till som Sverige förlorade och nu ger jag upp handboll för den här vintern.
Sen gjorde jag inget mer, vad jag vet.

3 Comments:

Blogger Sparkling said...

Mm, detta mästerskap lämnar ju tyvärr en hel del övrigt att önska. Så typiskt att allting ska börja klaffa och Sverige börjar spela asbra NU när "vi" inte längre har möjlighet att gå vidare.

05:08  
Anonymous Bitter said...

Jag orkar inte ens titta längre, för jag blir så besviken. Och hur ska det nu gå med OS?

09:22  
Blogger Sparkling said...

Känns som att det kvalet kommer att vara extremt tufft. Och såklart allra jobbigast för oss som lider i tv-sofforna :D

13:14  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com