torsdag 23 februari 2006

FUCK ME

Förnedrade mig och frågade min pojkvän sedan sex månader tillbaka om vi skulle leka. Han kunde inte. Nu ska jag gå hem och tröstäta, stänga av telefonen och aldrig prata med honom. Jag är bara 31 år.

Från och med måndag gäller hårda tag, mina kostymbyxor sitter för tight, har märkt att jag gått upp lite, men det här är för mycket. Alldeles för jävla för mycket. Är så livrädd att bli som förut. Måste reglera mitt liv och mig själv. Skit.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kunde inte eller Ville inte? Din reaktion tyder på det sistnämnda. Var det så?

17:11  
Blogger mitt fyrverkeri said...

Ät kvinna, ät. På måndag har du ny kraft och då jäklar. Vet hur du känner dig.. KRAM!

20:17  
Anonymous Anonym said...

han kan fara åt helsike. ja, ät o ta hand om dig. dvs stoppa inte i dig massa skitmat o hinka vin. ät gott OCH hälsosamt. motionera ISF vin. motionera även skallen o självkänslan. du är så j-a bra. jag tar dig osedd. om jag nu vore lagd åt det hållet. skööööööön helg. hääääääääääääääftig fredag.

13:50  
Anonymous Anonym said...

o kom ihåg! en promenad kan duga som motion, o att slänga ihop helgens måltider så att de både ger ångestmättnad o ej fettar till dig - e väl inget för en köks-virtuos som du. kom igen, nu.

15:55  
Anonymous Anonym said...

Du...att fråga sin älskade om att tillbringa tid tillsammans borde inte kännas förnedrande, ni har ju trots allt varit tillsammans 6 månader, då borde alla spel vara borta. Kanske låter taskigt... men rannsaka ert förhållande, det verkar ju som att det äter upp dig innifrån.

13:57  
Blogger Bitter said...

Ja, han äter upp mig inifrån, och jag börjar tröttna på det. Det pågår en omvärderingsprocess, men som alla processer tar det ju tid.

Och det visade sig att han inte KUNDE. Han åt middag med det onda exet. (iofs bara en timme, följt av födelsedagsfest för en kompis). Men ändå.

Och ja, någon förändring blir det, kanske är det min självkänsla och överkänslighet som behöver förändras, för han ser inte det som jag ser det. Mer funderingar kommer sen...

09:27  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com