måndag 29 maj 2006

Härlig helg

Har haft en lång och väldigt skön helg på landet med Loverboy. Har bestämt mig för att försöka sänka garden lite och inte försöka tolka någonting överhuvudtaget ett tag, eftersom det tar för mycket energi, och kanske även gör så att jag inte kan se det han faktiskt ger. Och helgen var hur bra som helst, eftersom det regnade nästan hela tiden gjorde vi inte särskilt mycket, vi läste, kollade på tv och sov mest. En och annan promenad tog vi också, men mest var vi bara tillsammans, tysta och lugna. Och jag kände mig ganska lycklig och såg honom ändå ge mig en hel del, även om vi inte ligger på samma nivå. Så jag kommer hem och var faktiskt ganska lugn.

Nu är det bara två dagar kvar till Italien och vi har läst guideböcker och diskuterat vad vi ska göra och det verkar bli en helt underbart ljuvlig resa. Om det inte hade varit för den onda väderleksrapporten, både i Aftonbladet och i Expressen, som utlovar 12 grader och regn i Florens på torsdag. What the fuck. Jag har bara packat klänningar och verkligen sett fram emot 8 dagar i 25 gradig värme. Jag hoppas innerligt att de har fel och att det försvinner fort.

Hur nu sammanlagt 6 dagar kvar på jobbet och samtidigt som jag verkligen inte vill lämna mina kollegor och den roliga stämningen vi har här, så spyr jag snart på detta. Nu längtar jag bort, längtar till semester men även lite till det nya jobbet. Det ska bli fantastiskt skönt att slippa de här arbetsuppgifterna. Fram till 26 juni när jag börjar blir det nästan bara roliga saker:
31/5 – 8/6 – Italien
9/6 – 12/6 Göteborg
12/6 – 15/6 jobba, men med avtackning, nätverksträff m m roligt
16/6 semester
17/6 Systerdotterns namngivningscermoni med hela familjen. Härligt
18/6 Dop med Loverboy
19/6 – 25/6 Landet med far och syster + syster dotter. Midsommarhelg med alla vänner. Goodie.

26/6 – Börja nytt jobb.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ta me' några koftor för säkerhets skull. Tala så mycket italienska du bara förmår så blir du automatiskt inställd på amore. Ciao bella!

15:45  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com