onsdag 17 maj 2006

EXAMEN

Tack för alla värdefulla kommentarer, det får mig att tänka ytterligare en gång. Tyvärr är det väl så att man måste göra sina egna misstag, även om man gör det med öppna ögon. För det finns nog alltid en liten liten önskan om att just MIN historia kommer att sluta annorlunda. Insåg precis att om jag verkligen sätter mig ner och lyssnar på min intuition så kommer jag att på svaret på hur den här historien slutar. Vet inte om jag är redo just nu bara.

Idag är ändå en bra dag och jag är så väldigt stolt över min bästa K som hade gjort en fantastisk slututställning på Konstfack och som fått massor med uppmärksamhet och beröm för allt hårt arbete. Hon fick tom vara med i Aktuellt igår kväll. Duktig flicka. På fredag bjuder jag henne och syrran och babyn på middag och sen utgång (pappan hämtar babyn), och sen åker vi hem till syrran och myser hela helgen. Nice.

Loverboy ska plöja en viltåker och jag har ingen lust att vara med. Han får lov att vara on-hold ett tag, måste fixa lite annat nu. Men det känns ändå bra, vi hade n mysig och väldigt skrattig kväll igår.

Idag är det EXAMEN i jaktkursen. Hoppas på att klara provet men misstänker ärligen att jag inte kommer att göra det. Har tyvärr inte varit den allra flitigaste studenten. I morse gick vi igenom all ammunition i duschen. That’s love.

Sen blir det Riche med M som är hemma i Sverige några dagar. Ska bli väldigt kul.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Skrattigt är bra. Skrattigt gillar vi. Skrattigt är bäst. :)

15:19  
Anonymous Anonym said...

nedärva i generna sitter årtusenden av kvinnligt analyserande. Och det är ju så..mmm Ja, man lixom går igång av det. Men bara ett tag. Sen blir det tjatigt. Likväl behöver man sin dagliga dos. Grubbla åt någon annan alltså.

15:30  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com