måndag 19 april 2010

Torsk på Tallinn

Blev vi. Alltså blev det ingen 60-årsresa för min mor. Dock hann vi med en kort fika ute på Arlanda. Premium alltså. Men egentligen blev jag inte så ledsen, jag var ledig från jobbet och vi bestämda oss för att åka ut till landet istället. Mycket skönt och mysigt, mamma, pappa, min ena syster och jag. Vi storstädade hela huset, plockade fram trädgårdsmöbler, slipade och oljade dem, samt räfsade löv på ca 11 000 kvm tomt. Tungt. Men väldigt skönt i kroppen när det var klart samt minst lika skönt att det nu är färdigt för sommaren att komma. LÄNGT.

I övrigt har jag haft riktigt smärtsam träningsvärk i vänster skinka efter en timmes Wii Bowling på jobbet i torsdags. Pinsamt. Också oroad över om den mycket olika storleken på mina skinkor i framtiden om jag fortsätter spela Wii varje dag när jag blir frustrerad på jobbet. Vilket jag blir varje dag nu för tiden eftersom jag har en liten, pissig men ack så iriiterande skitkund som inget kan och inget förstår. Känns nästan lite som hatkunden från förra våren. Kanske är ett vårtecken? Tänker bita ihop och spela Wii till det här projektet är över. Mina andra kunder med projekt på flera millar lyder och nickar när jag förslår något. Inte den här yttepyttekunden. De vet bäst. Not.

Idag fick jag träffa en ny kompis också, Tage heter han. Han var det allra minsta jag sett och luktade min bästa lukt, babyspyor.

1 Comments:

Blogger bebe said...

Varför låter Du så missnöjd?
Lönar det sig?
undrar urgammal farbror

21:31  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com