måndag 21 juni 2010

Juni 2010

Det har varit en ganska tung period det här. Eller, det ÄR en tung period. Väldigt många lanseringar innan semestern, väldigt dålig beläggningsplanering. Inte coolt alls. Sitter och jobbar nu till exempel. Har gjort det hela tiden känns det som. Värkande axlar och gräslig magkatarr. Oavbrutet.

Men det finns fina saker också. Jag fick fira låtsas midsommar med Isa och AM på landet, eftersom de inte kan vara med på den riktiga. Det var nästan som vanligt. Fast med pappa. Och magkatarr dårå. Och snart är det den riktiga. Har hunnit med några vänner också, SATC2 förr måndagen, fast den var så dålig att jag inte ens orkar tänka på det, och lite jobbmiddagar. Med vin. Och kött.

Det går ingen nöd på mig, förutom magen dåra. Och den där babyn som inte kommer. Hoppas kroppen lugnar ner sig under semestern och känner att den vill när den fått vila lite.

Ska eventuellt försöka blogga lite mer också. Bara för min egen skull. Vill minnas den här tiden också, vill inte att den ska vara korta referat av ingenting.
BlogRankers.com