torsdag 12 augusti 2010

Är det någon där?

Nu är nästan hela lägenheten städad och sanerad, vi tänkte köra sista vändan ikväll och sen kommer jag att vila i en vecka innan jag vill börja om igen. Har köpt ännu mer blommor nu för att det ska vara ännu finare. Det kommer det att bli, bara jag kommer hem någon gång.

Igår tittade jag på nya köksdelar och idag väntar jag ivrigt på bekräftande mail från företaget som jag vill ska komma hem och mäta och sen lämna en offert. Det går långsamt, det gör det. Måste kanske påminna dem, eller jag väntar till imorgon, vill så gärna komma igång och göra om. Det kommer bli alldeles jättefint femtiotaligt.

Fick också precis höra att de inte göra vaginala ultraljud på inskrivningen. Känns lite skumt att gå igenom en massa prover och snack när man inte ens vet om det finns någon baby. Ska böna och be om ett, eller en tid för ett snarast. Måste veta om men bebis finns på riktigt. Om man tänker på hur min mage ser ut gör den nog det. Åh. Peppen. Längtar till imorgon klockan elva. De kanske kan lyssna på hjärtljud i alla fall? Eller är det för tidigt.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag har också befunnit mig på annan ort i sommar, och inte läst så mycket på datorn. Blev så glad för din skull när jag såg dagens rapport! Lycka till i morgon

önskar Tanten

21:13  
Blogger Stora Morran said...

Tips; Säg att du inte är riktigt säker på när du hade senaste mensen. Då vet du inte hur gammal bebisen är. Då gör dom ultraljud på dig :-) Eller så kan du betala 600 kr om du vill. Eller tjata det gjorde jag :-)Lycka till!

19:51  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com