tisdag 19 oktober 2010

Igår hade Sigge någon form av fest inne i magen. Vet inte riktigt hur många som var bjudna men det var ett intensivt dansande hela kvällen. Det rörde sig precis hela tiden och jag hoppas verkligen inte att firande gällde moderns järnbrist. Det hade varit elakt av honom. Järnbristen kan nu vara förklaringen till det fortsatta illamåendet, huvudvärken och den evigt förlamande tröttheten. Ska prova med lite tillskott nu.

Annars har jag hängt på landet, röjt ut hela köket i nya huset, tagit emot den förra ägarens arga exfru som tömde huset på meningslösheter. Jag har fortsatt att renovera köket och dragit på mig en foglossning från helvetet. Inte meningen att man ska ligga på golvet och skrubba kanske. Köket blir fint men jag tror att jag var lite för ivrig när jag valde tapet till kortändor på skåpen. Den är jättejättefin och blommig och ska få hänga även i köket på landet. Och det är väl just där den passar. Lantlig och blommig. Inte femtiotalskök. Den får hänga till sig ett tag innan jag bestämmer mig, annars får det bli någon annan. Eller bara färg över. Jag ska lägga in lite bilder när det är klart. Det är det inte ännu, för min man repade en av luckorna så vi måste beställa en ny från Ikea. Leveranstid minst en vecka.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Järnbrist? Men vad gör dom på MVC nu för tiden? Det var ju det första man kollade förr i tiden. Jag läste i tidningen idag att vårdcentalerna skulle skära ner på laboratorieundersökningarna = spara pengar, men så illa kan det väl inte vara i allafall?

Undrar tanten.

17:13  
Blogger Hanna said...

Jätteroligt: Vi får barn i slutet av mars och pojknamn nummer ett är Sigge. Om det är en tjej eller kille får vi reda på imorgon.

14:01  
Blogger Bitter said...

Tanten: järnbristen är ny, den fanns inte vid inskrivningen!

Hanna: Åh vad kul. Lycka till på ultraljudet. Vår Sigge ska heta Sigurd efter en kompromiss då min mans morfar hette det. Men för mig heter han Sigge. Det finaste namnet.

14:26  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com