onsdag 29 september 2010

Beautful Blogger Award



Den alldeles underbara Jenny, ni vet "Den där om Jenny"- Jenny har förärat mig en Beautiful Blogger Award. Så magnifikt.

Reglerna för awarden är så här:

1. Kopiera in awardbilden i din blogg för att visa att du fått den.

2. Tacka och länka till den som nominerade dig.

3. Nominera sju andra bloggare och länka till dem.

4. Berätta sju intressanta saker om dig själv.

Det känns så fint men samtidigt alldeles övermäktigt. 7 intressanta saker om mig själv!?! Det blir ju helt konstigt, för den här bloggen handlar ju egentligen bara om saker som är intressant för mig. Och inte så många fler. Inte ens min man tycker ju att det är intressant. Vi kan väl enas om att jag berättar 7 saker om mig själv, inte nödvändigtvis så intressanta.

Men vilka andra intressanta saker vill jag läsa. Också svårt, men jag tror jag börjar med tre vänner, i slumpmässig ordning.

1. Sessan, som bor alldeles nära mig och inväntar ett färdigt stambyte. Hennes bebis heter Pixelkatten.
2. Fashionista, som jag kanske ska äta lunch med idag, eller? Hennes bebis Tage kommer bli min bebis första kille. En riktigt snyggbebis.
3. Popjunkien, den snyggaste av kommunikationskonsulterna, som hade den allra tjusigaste gravidmagen. Hon såg helt liten och nätt ut bara dagarna innan förlossningen. Inte som yours truly.
Och sen då, vilka blir det då. Svårt att välja ur mitt gigantiska RSS-flöde, men eftersom jag är helt insnöad på det här med bebisar, och inte har en aning om hur man gör den här gravidgrejen lusläser jag andra gravida kvinnors bloggar. Mindre intressant för er, men nödvändigt för mig. Några av dem är:


Nu till det svåra, 7 (intressanta) saker om mig.

1. Jag lever mitt liv, snarare imorgon än igår. Jag är planeringens mästarinna. Det finns inget jag inte har tänkt igenom och skrivit en lista på.
2. Vilket inte alls betyder att jag gör allt jag planerar, ty jag är en synnerligen bekväm person, inte lat, men jag följer gärna minsta motståndets lag om jag kan.
3. Och trots imorgon kan jag ligga i evigheter och tänka på alla miljontals riktigt dumma saker jag gjort och sagt. Sånt som hände i mellanstadiet till exempel. Det är meningslöst och det irriterar mig att jag inte kan släppa det.
4. Det bästa som hänt mig, förutom min man, är att jag hittade, och vågade ta steget från finansbranschen till IT-branschen. I love my job. Jag hade faktiskt inte en aning om att man kunde ha så här kul hela dagarna, och jag är lycklig över att jag äntligen blivit duktig på det jag gör. Det kommer ju från kärleken till det. Att det skulle vara så enkelt, när det var så svårt att komma hit.
5. Jag kan ta död på vilken växt som helst. Mer ogröna fingrar får man leta efter. Vilket kommer bli en ny utmaning nästa år då mitt nya hus åtföljs av en och annan rabatt och zinkbalja som ber om vackra färgglada blommor. Men vilka, och hur ska jag bära mig åt för att få dem att leva ens en liten kort stund (men ännu hellre år efter år utan större insats från min sida)?
6. Jag är inte långsint, nästan inte alls och väldigt sällan. Men det finns personer som jag inte har någon fördragsamhet med alls. Vissa som verkligen förtjänar lite motgång. Det kan jag tänka länge på, och sen skämmas lite grann, för jag vill vara en större människa än så. Det är jag inte. Det gäller t ex såna hos min förra arbetsgivare som vände mig ryggen när jag blev uppsagd, som inte vågade vara trevlig mot mig längre, för det skulle vara att satsa på fel häst. Nu har jag rekryterat tre personer från dem och de måste troligtvis lägga ner avdelningen.
7. Jag längtar efter min bebis, men nästan lika mycket längtar jag efter att få sitta på något ställe, en hotellbar kanske, med skön belysning och mina vänner. Med vin i glasen och staden utanför.

Ja, det var väl det!

2 Comments:

Blogger I said...

Hej

Betyder detta att jag är nominerad? Eller? Förvirrad :)

10:58  
Blogger Bitter said...

Nominerad betyder det, absolut!

11:14  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com