tisdag 31 augusti 2010

V 15

Idag har jag kommit hem från en konferens i USA. Hela kontoret följde med. För att hälsa på kontoret vi har där. Det blev ganska många. Jag är så osannolikt jetlaggad att jag ser i kors och jobbar tack och lov hemma idag. Annars hade det inte slutat väl. USa var alldeles fantastiskt och roligt som vanligt, men lite annorlunda den här gången. När mina kollegor gick ut och festade hela natten (HELA) somnade jag runt nio. Sista kvällen åkte jag inte hem förrän elva, men då var jag väldigt trött. Min första nyktra konferens på tio år. Inte så kul, men samtidigt kände jag mig som en vinnare på morgnarna. Och förmiddagarna. Som de mådde, vilka stora sår och skador de hade. Vilka minnesluckor. *skadeglädje*. Jag var helt klart förloraren på kvällen och vinnaren på morgonen. Lite vinnare på kvällen också eftersom jag bara ville sova ändå. Allra tråkigast var att jag fortfarande mår illa, varje dag. Roligast var att shoppa. Och träffa USA-kontoret. Och då shoppade jag bara en halv dag. Det betyder inte att det var tråkigt resten av tiden. Det gör det inte. Bara väldigt nyktert.

2 Comments:

Blogger Saga said...

Grattis till insikterna!

15:01  
Anonymous Anonym said...

Ja, det är alltid en upplevelse, det där nyktra. Nu för tiden är jag också mycket nykter, men det beror på att min man har så dåligt mörkerseende, att det alltid är jag som kör när vi använder bilen på kvällen. Inte för att vi har bilen så ofta på kvällarna, i Stockholm finns det ju kommunikationer, men nu är vi så gamla att våra jämnåriga förfasar sig lite när vi åker pendeltåg och tunnelbana mitt i natten. Jag tycker det är bra. Skall inte vara bara ungdomar ute på nätterna. Fast jag gillar inte att sitta en halvtimme mitt i natten på centralen och vänta på ett pendeltåg. Man får planera lite.

Synd att du mår illa fortfarande men roligt att du gillade resan till USA. Jag har varit där ett par gånger. Är fortfarande förundrad över att jag tyckte så mycket om New York. Jag som egentligen inte gillar städer.

Ha det bra, tycker tanten.

15:04  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com