tisdag 6 december 2011

#8 - Berätta om ett av dina favoritplagg

Jag tycker alltid mest om de nyaste plaggen. De blir mina älsklingar och de gamla kompisarna glöms bort och förnekas. Mycket elakt egentligen. Nyaste plagget är en svart kofta från Dagmar, likadan som en grå jag köpte i september. Just den svarta köpte jag för att modellen var helt perfekt, och en svart kofta är ju mycket användbar.

Men ett lite äldre plagg då. Ett riktigt favoritplagg. Skor är också plagg va? Jag tror jag väljer mina helt söndertrasade Adidas Stan Smith. De är så fula att jag skäms när jag går ut med soporna. Hål överallt. Men när Sigge låg i magen och var jobbig mest hela tiden, när fötterna var stora ballonger, då var de de enda skor jag fick på mig. Mellan november och mars bar jag inga andra skor. Så fula eller inte, så var de min räddning.

Andra trotjänare är mina helt sönderslitna, tre storlekar för stora jeansshorts. De har jag varje dag på landet, hela sommaren. Det är därför jag alltid blir så förvånad när jag kommer in till stan och ska ha jeans på mig igen. Jag har liksom inte märkt hur jag expanderat under sommaren.
BlogRankers.com