måndag 10 februari 2020

Malmö dag 1

Var på tjänsteresa i Malmö i torsdags och fredags och förutom att det faktiskt är en VÄLDIGT lång tågresa till Malmö från Stockholm och att man trasiga höft inte gillar att sitta still så länge, så var det en väldigt bra resa. Hade flera roliga och givande jobbmöten och tycker att jag kom hem lite klokare. En stor andel till att jag gjorde den här resan, och att teamet gör liknande är att vi ska knyta kontakter runt om i landet och bygga förtroende för de tjänster vi tar fram. Uppmärksamma dem som jobbar med dem dagligen och inhämta deras klokskap. Så ja. Det blev som förväntat.


Sen var det andra roliga grejer i Malmö också. På torsdagkvällen bokade jag in en massage på Axelssons Spa med presentkortet jag fick i present på festen. Älskar älskar massage. Tyvärr verkade inte massören göra det så mycket - det var ungefär 50 minuters insmörjning med olja. Trots att jag tre gånger visade var jag hade ont och bad att hon skulle ta i hade hon inte riktigt förmågan. Väldigt trist, men jag kompenserade det med att hitta en vinbar som serverade en ot-e-rolig orange Pet nat och ett annat ställe som gjorde grymma hamburgare. Sen somnade jag klockan åtta i världens skönaste säng.


Måste nog inse att kött kanske är en del av mina magproblem. Hade så väldigt ont dagen efter och magen var som en ballong. Liksom i tisdags efter den där andra hamburgaren jag åt. Fattar att min mage kanske är ovan, men känner faktiskt mer och mer att kött kommer jag äta sällan framöver.
BlogRankers.com