måndag 30 mars 2020

Corona 30 mars

Det haglar stora kulor ute. Jag är hemma och jobbar, Gunnel är hemma men feberfri. Hostan är kvar för oss båda. Jag är trött och matt. Tycker det var synd att jag lämnade alla dynor ute igår. Vem kunde ana?


Hon är så supersnäll och accepterar ledan på ett imponerande sätt. Men hon kommer vara hemma hela denna vecka, och hela nästa under påsklovet - fritids har bett oss att hålla barnen hemma om vi kan - de är så få i personalen. Självklart gör vi det - jag får ju inte ens gå till mitt kontor. Men det sliter på oss, att hela tiden träffas, att aldrig få göra något annat. Så snart jag är riktigt frisk ska jag gå på restaurang med någon som också är riktigt frisk. Men det lär nog dröja.


Vi resonerar fortfarande kring att åka till landet i påsk.  Mina föräldrar åker inte så de skyddas ändå. Vi bor så avskilt på vår ö att vi inte kommer träffa en endaste människa. Det är resan dit på färjan vi funderar över. Givetvis åker vi bara om vi är helt friska allihop. Men alla kanske inte är så noggranna. Men troligtvis stannar vi hemma.


Ja det var det från Bagarmossen idag.
BlogRankers.com