tisdag 28 april 2020

Återfall eller regnsjuka?

Tyvärr blev det värre med örat igår och jag gick och la mig med barnen vid sju eftersom jag kände mig ruggig. Man kan ju få feber och sånt av extern otit så jag tog det säkra före det osäkra och vilade. Sov till halv nio. Händer ju aldrig annars. Hade väldigt ont i örat i natt men har suttit med en bomullstuss indränkt i alsolsprit hela förmiddagen och jag tycker det känns lite bättre nu. Hoppas!


För känner mig generellt lite sjukare än för några dagar sedan. Är tröttare och kanske lite hostigare. Men, det kan också vara en väderprotest, att det ösregnar mitt i pallkragebygget. Det kom nya igår och jag körde på några timmar efter jobbet och idag hade jag tänkt såga till bitar och fästa konstruktionen ordentligt. Sen ska de slammålas, men måste vänta till allt har torkat ordentligt. Efter det jord och sen cykla och köpa nya växter. Så det är lika bra att det regnar till jag känner mig lite bättre. Eller om det var tvärtom. Har kommit på att jag vill linoljesåpa hela altanen också. För det är många dagar på hemmafronten kvar misstänker jag. Kommer nog inte ha bråttom.


Undrar så hur vi kommer minnas denna tid om säg fem år. Då är jag 50. Hur ser livet ut? Barnen, äktenskapet, jobbet? Och omvärlden? Jag bestämmer mig för bra. Allt annat är för knäckande.
ÅH VAD KUL DET SKA BLI. 
Så kul att träffa folk, åka till landet, vara på stan, äta på restaurang, resa nånstans. Det kommer ske 2020 redan. Det kommer det.
BlogRankers.com