fredag 7 oktober 2005

bara massa gnäll

Känner oftast att jag bara gnäller och klagar över det mesta och funderar då på hur fruktansvärt tråkig jag måste vara att umgås med. det är ett jävla gnällande. Men inser snart att de flesta inte är så mycket bättre och att jag uppträder lätt maniskt de flesta dagar då jag kan gnälla sönder mina kollegor en hel förmiddag och sedan sitta och kvittra, strö komplimanger och arrangera fester med en glädjenergi så måste vara sprungen ur artificiella droger. Har nu slutat med de flesta droger, men det kan ju inte de veta. Måste vara påfrestande för de runt omkring. Ofta sjungar jag och pratar för mig själv också.

Åt Wallenbergare till lunch från NK, men de blev inte tillräckligt varma i micron efter 2,5 minuter och jag orkade inte gå ner en trappa för att micra dem om igen. Det var gott ändå - jag älskar wallenbergare - och nu är jag så mätt att de nya knickerserna sitter lite väl trångt.

Köpte en wrap på Vero Moda av alla ställen - premiär där, men den syntes ut i Gallerian och övertalade mig att lägga upp 260 pix på disken och det var ju nästan gratis så det gjorde ju ingenting. Det blir måndagens outfit, med bruna strumbyxor och bruna stövlar.
pusspuss
BlogRankers.com