tisdag 20 december 2005

Steady progress

Förutom att jag har fått dubbelsidig ebola och pesten ser det ganska ljust ut ändå. Ägnade gårdagskvällen åt att vara sjuk tillsammans med glass, pizza och TV. Hade hoppats på att känna mig lite bättre idag men varför skulle just jag ha sådan tur. Följaktligen sitter jag och syr ihop en stor affär med hushållspapper uppstoppat i näsan. Kollegorna svarar i telefonen eftersom jag inte kan höra den. Måste hitta röda underkläder samt tomteluva på lunchen, har utlovat Christmas surprises to Loverboy, och jag vet att han skulle skratta så att tårarna rann, och vad gör man inte för att glädja dem man älskar?? (för mycket uppenbarligen). Så big business får vänta en stund. Pluss att jag måste blogga.

Ytterligare en kollega har fått ett nytt jobb. Börjar bli allvarligt deprimerad av detta. Snart har jag varit längst här. Måste torka bort snoret och nätverka lite. (Not).

Ikväll ska vi träffa hans kära mor en stund, ha romantic dinner någonstans och på onsdag blir det parjobbmiddag. Very interesting.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vad bra att han har tagit sig i kragen! Lycka till med mamsen.

15:41  
Anonymous Anonym said...

Du verkar segla in i etablerad-flickvän-area. ja, då får vi se hur det blir. Det verkar lovande som om proppen släppt lixom.

19:21  
Blogger Bitter said...

Just nu känns det verkligen som om jag kan titulera mig flickvän, hoppas att det förblir så. Just med honom känns det väldigt viktigt att vara det. Det gick dessutom bra med både mor och mormor. Tror jag i alla fall.

10:48  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com