torsdag 15 december 2005

Kommentarer

Jag läste mina första kommentarer i bloggen och hela magen drog ihop sig. Fredrik och Maboli, tack för insiktsfulla kommentarer. Jag funderar på om det är som ni säger, och om det jag skrivit här avspeglar verkligheten. Är allt sant? Inget är lögn i alla fall, och bloggen har jag i princip använt som ett strukturerat sätt att föra dagbok, det blir sällan av om jag ska göra det hemma. Och er analys gjorde det ganska tydligt för mig att det kanske inte bara är jag som är nojig, utan han kanske är dum i huvudet ändå?? Läskigt. Men trots era goda råd måste jag nog låta det gå ett tag till, och förstå det av egen kraft också. (Och kanske hoppas på underverk!!) Men jag skådar ljuset idag!!

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du är INTE dum i huvudet. Du känner kärlek, som jag tror växer sig starkare på grund av att den är obesvarad. Otillgänglighet är ett effektivt sätt att bygga attraktion hos motparten. Den som är i underläge får då på egen kant ägna sig åt att fylla i luckor, analysera vad den andre sa eller inte sa och försöka förstå vad som menas i olika situationer (din blogg är ju ett bevis på det).
Jag vet inte vilka andra relationer du har i ditt liv, men jag hoppas att du kan få känna riktig kärlek från någon till skillnad mot det du får nu. Jag tror vare sig du eller han mår bra av att fortsätta på det här sättet. Om du börjar ställa rimliga krav så kommer det ganska snabbt att visa sig hur starka hans känslor är. Kanske märker han att han inte kan ta dig för given = nyttig insikt, och får tillfälle att fundera över vad du betyder för honom.
Jag tycker inte du respekterar dig själv när du låter honom diktera ditt känsloliv med en (som det verkar) ganska distansierad attityd.
Självklart får läsarna av din blogg bara din sida av storyn, men om det finns minsta sanning i ett enda av dina inlägg så finns det garanterat fog för uppmaningen:
He´s got to go.

13:02  
Anonymous Anonym said...

Hmm. Läste fel ang. vem som var dum i huvudet såg jag nu. I vilket fall står jag för resten av kommentaren. :)

13:05  
Anonymous Anonym said...

Det är inte du som är nojig, han verkar verkligen dum i huvudet. Men du är ju så kär, och då tar det längre tid att göra något åt saken.

12:06  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com