måndag 2 januari 2006

Summeringen då

Börjar det nya året med listan, funnen hos Maria!

Det bästa som hänt: Att jag funnit Loverboy, eller snarare att vi har funnit varandra. Efter alla dessa år med olika pojkvänner upplever jag en annan sorts relation, med mer jämvikt och för första gången förstår jag uttrycket summan är större än delarna. Tillsammans är vi mer än var för sig. Jag frågar mig - är det alltså det här som är kärlek?

Det sämsta som hänt: Att jag fortfarande inte har lyckats byta jobb.

Det konstigaste som hänt: Att jag kämpat i åratal med att gå ned i vikt och förlorar sedan 9 kg på två månader utan egen förskyllan. Sorgen över att relationen med exet tog slut tillsammans med sorgen över att Loverboy inte ville ha mig i somras (var osäker och hade lite egna issues att ta hand om först) gjorde att jag inte kunde äta.

Det turligaste som hänt: att jag hittade min lägenhet till ett hyfsat pris. Vikten och Loverboy igen.

Det roligaste som hänt: kan inte sluta tjata om Loverboy, trots att vi varit ihop i fem månader snart och haft det öppet/flytande/på gång i åtta. Detta är det absolut största som hänt mig någonsin, hade faktiskt inte en aning om att det är så kärlek ska vara. Att min syster fick en dotter.

Det bästa jag köpt: Nyligen känns det definitivt som Gucciskorna, totalt är det nog de senaste jeansen som jag älskat, men roligaste shoppingen var definitivt allt jag köpte i NY. Glömde lägenheten förresten.

Den roligaste festen: 30-års festen!!

Den bästa semester: Thailand i två veckor i februari.

Det bästa jag fått: Att få uppleva så stor kärlek.

Uppenbarligen gick 2005 i kärlekens tecken, och det har varit överväldigande, men samtidigt har det varit mycket sorg och förtvivlan genom separationen från exet och all den tid jag har sörjt över Loverboy innan det blev vi.
BlogRankers.com