fredag 28 april 2006

Så sjukt arg

Jag är så trött på obalansen och bristen i kommunikation i relationen till Loverboy att jag kräks. Jag är också väldigt trött på mig själv, och hur feg jag är. Igår blev jag så vansinnigt besviken på honom, med ovälkommen ångest på köpet att jag trodde att jag skulle bli helt galen. Igår var dagen då vi hånglade med varandra för första gången, för precis ett år sedan. Vi har tidigare skojat om att vi skulle uppsöka samma park och göra om det den här dagen men har var tvungen att jobba över igen, vilket jag väl kunde acceptera, jag vet ju vad som händer på hans avdelning nu. När jag ringer vid 9 på kvällen visar det sig att han kollar på fotboll (inte ens sportintresserad) på någon pub, tillsammans med sin kollega A, som han verkligen inte gillar. Det kändes ju rätt skumt men ville inte ta upp det på telefon så jag sa inget. Sen ringer jag två timmar senare och tror att han gått hem, men han sitter fortfarande där. Jag säger god natt och lägger på. Då ringer han givetvis upp och undrar vad som är fel (hur korkad som helst) och jag säger att jag blev ledsen för att han prioriterat så. Efter några sekunder säger han ” jag ville bara säga god natt igen, puss och sov gott” och lägger på-. HUR sjukt som helst, jag trodde att jag skulle dö av sorg, och att han skulle ringa senare men det gjorde ahan inte. Jag kan bara anta att han inte hörde vad jag sa, (det var rätt skramligt där) annars förstår jag verkligen inte vad fan han håller på mig.

I morse när jag vaknade var jag faktiskt rätt lugn och han har både mailat och ringt mig idag, och jag hade nästan beslutat mig för att skita i det, börja om med att alltid vara tydlig och våga ställa krav i framtiden istället, men efter att jag har skrivit det här är jag jävligt förbannad igen. Jag orkar bara inte hålla på att bråka igen, det räcker med en gång den här veckan. Jag tror att jag ska avvakta och se hur han hade tänkt sig att spendera tiden med mig.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

det låter som att han är fullt medveten om vad som händer, hur du tänker och vilket läge ni befinner ni er. han verkar dock välja att spela oförstående. antagligen är han antingen skraj över något eller har svårt att berätta för dig vad som egentligen är problemet vilket gör att han beter sig märkligt på andra sätt istället. jag anar ett problem som har med commitment att göra men som inte är kopplat till dig. genom att försöka distansiera dig själv från att tro att du skulle vara en del av problemet och istället försöka undersöka vad han egentligen har för issues så kanske det går bättre? dina starka känslor och reaktioner är fantastiskt bra tecken på att du verkligen bryr dig och tycker om Loverboy på det speciella sättet. han behöver reda ut vad han vill och framförallt hur han vill ha det i en relation. jag tror på allvar att det här inte har med er att göra, utan med annat shit som måste fixas.

försök belasta dig själv mindre och inte någon annan heller för den delen. jag tror på er.

och så citerar vi Cardigans:
If this is communication, I disconnect.

14:10  
Blogger mitt fyrverkeri said...

Gud, jag känner igen den här frågeteckenskänslan, då man verkligen inte kan få in i huvudet hur dom kan göra så.
Hoppas ni kan kommunicera och förstå varandra en gång för alla. Han behöver förstå hur viktigt det är för dig att komma ihåg små speciella dagar och känna dig viktig i hans liv, och du kanske behöver förstå att han inte har samma behov. Knivigt men det kommer gå tror jag. Kram!

15:00  
Blogger Bitter said...

Fredrik: Commitment är den springande punkten. Eller snarare rädslan för det. Kommer inlägg senare på DET temat.
Maza: Vad jag verkligen inte förstår är att han inte ser att det är ELAKT, oavsett om vi har olika prioriteringar.

Blä, är på riktigt dåligt humör idag och ska försöka samla mig innan jag skriver nytt inlägg, känner att det blir lite för bittert, även för mig.

08:39  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com