fredag 11 februari 2011

v 38

Okej då, jag får väl uppdatera lite ändå, även om mitt huvud känns alldeles tomt. Och just idag har det hänt massor med saker. Eller ja, det är ju relativt, men considering.

Jag har ju väldigt svårt att sova, framför allt för att hela svalget bara stänger till sig, som ett lock, vilket gör att jag dels snarkar sjukt högt och väcker mig själv (och vissa andra) och dels gör att jag vaknar till av känslan att kvävas. Högst opremium känsla. I alla fall, i natt var det liksom extra jobbigt så jag la mig på soffan för att läsa mig så trött att sömnen skulle vinna. 06.43 tittade jag på klockan sista gången. 10.30 vaknade jag. Och konstigt nog är jag inte så trött som jag borde vara. Det måste vara massa hormoner som håller på att förbereda mig för långa vaknätter.

Då hade jag fått ett sms av sjukgymnasten som uppmanade mig att stanna hemma idag. Och när jag läste alla flöden jag läser insåg jag att det vore högst dåligt om jag skulle behöva föda barn just idag. Ibland är det bra att vara sängbunden.

Och Sigge är från och med idag helt färdigbakad och kommer inte räknas som prematur längre. Det känns fint. Han är stor nu, och brukar ta spjärn med fötterna så att rumpan putar ut ända till min hud nästan spricker. Vi är inte överens om att det är bra att göra så.

Just nu bakar jag bullar, och läser ett ungdomsboksmanus åt min vän som behöver snabb bedömning. Ikväll kommer hon hit för att titta på På Spåret och äta nachos med mig.

En riktigt händelserik och rolig dag, considering.

Ska skriva lite om förlossning och tankar kring det lite senare, eller kanske imorgon.
BlogRankers.com