onsdag 27 september 2006

Jobba hemma...

har jobbat hemma idag. Vansinnigt effektivt, får gjort väldigt mycket mer än på jobbet. Så mycket att jag tom han gå och klippa mig på Hårgänget. Jag klippte lugg. Jag har haft det förut. Fast, nu vet jag verkligen inte. Det ser ut som om jag har en hjälm av mörkt hår. ansiktet blev väldigt litet. Jag känner mig inte som snyggast just nu, damn, och jag som ska träffa hemliga M imorgon. Får ägna kvällen åt att träna på frisyren och att gilla den. Efter jag har sett farväl falkenberg med I. Vi ses för sällan nu för tiden. Mina veckor är för det mesta fulla, och hennes helger är alltid bokade. Och sen är hon väl inte jätteförtjust i att gå ut längre, med sin baby i magen.

Åh vad jag längtar, längtar till imorgon, då jag ska ha mitt nya hår, min nya Åsa Westberg klänning, dricka lite vin!! och kolla på killar. Härligt. Och börja dagen med spinning.

För nu måste det snart bli ett resultat. Jag blir galen om det inte händer något med kroppen snart, jag kommer att strejka med videomaraton och salamimackor med mycket smör. Allvar.
BlogRankers.com