onsdag 6 januari 2010

Ett decennieskifte och dess innehåll

Sen mitt senaste inlägg har jag gjort följande:
- Varit i Umeå och Bjurholm. Legat utslagen, svimfärdig och skrikande av magkatarrssmärta under nyårskvällen och natten. Min make höll om mig under tolvslaget, sen däckade jag igen och han festade till halv åtta på morgonen.
- Varit hos doktorn och fått stark medicin
- Firat jul med min familj och fått fina julklappar
- Misslyckats med att byta ugnslampa
- Sovit, läst, sovit och läst

Jag är synnerligen utsjasad och sover 14-16 timmar om dagen. Undrar hur det ska gå när jag ska jobba igen. Dessutom har jag blivit väldigt väldigt lättretlig, jag är arg hela tiden och blir ovän med alla. Den enda som jag tål att ha runt omkring mig är min man för han vet bättre än att säga emot mig just nu.

Och idag har jag bakat Rimbobullar och ska hem till mor och far på middag om några timmar. Resten av veckan ska jag sova. Min man ska städa.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Grattis!!!!

Och gnäll du, enda (nästan) gången man får gnälla, f ö brukar man må bättre senare i gaviditeten. Lycka till, och männen på din arbetsplats, män är inte samma sak nu för tiden som de var förr, fast det vet du väl. Vår dotter klagade (hon arbetar på en arbetsplats med mycket män) när hon kom tillbaka efter gravledighet och var jättetrött på barnprat att männen hon åt lunch bara pratade barn HELA TIDEN!

Med hälsningar från tanten, vi som träffades i somras utanför restaurangen och pratade böcker, om Skumtimmen, om jag inte minns fel.

14:32  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com