lördag 13 november 2010

Day 06 – Your day

06.30 - jag vaknar med jordens ondaste hals och med sprängfylld blåsa. Hasar in på toaletten, kissar, tar alvedon trots gravidlarmet i veckan, sprutar lite nässpray och lägger mig i sängen igen. Ber en bön om att få somna om.
10.00 - Det fick jag tydligen, och den här gången är halsontet borta. Jag fixar frukost, vaniljyoughurt med hallon, ägg, te, smoothie på juice och frukt. Jag åker till och med ner med hissen till finbageriet i porten bredvid. Vi äter till klockan tolv ungefär.
12.00 - 14.00 Jag går och lägger mig igen, sjuk och med ont ont i hela kroppen. Läser ut en bok och börjar på en ny. Slumrar lite.
14.00 - Då går vi ut och shoppar. Vi går till Ringen och köper whisky, handledsskydd, foundation, kajalpenna och ögonskugga. Det första smink jag köpt på minst två år. Vet inte vad som kom över mig. Vi köper lite mat också.
15.00 - 18.00 Jag ligger i sängen igen. Läser lite, sover lite, kramas lite.
18.00 - 19.00 Tvättstuga och middag samtidigt. Gör Pasta Alfredo. Mitt bästa. Mitt onyttigaste också.
19.00 - Maken försvinner i väg till Hovet för att se Håkan, jag är bitter och avundsjuk, men har för ont för att gå. Istället kommer Majsi och vi hänger lite i soffan innan vi går till Boulevardteatern och kollar på en märklig grej som ändå är väldigt kul. Någon slags improvisationsteater med Klas Östergren som gäst. Det var väldigt skojig och jag älskar ju Klas. Sigge ska heta Klas i andra namn. Efter, just det, Klas.
23.00 - jag lägger mig och läser igen, tar en hutt Gavisscon, spänner på handledsskenorna, sprutar nässpray och försöker somna.
BlogRankers.com