tisdag 11 januari 2011

Citodon

En Citodon tar bort kanske 60% av smärtan i musklerna men inget av smärtan i fogen.
Ska prova två imorgon och se om det gör susen.
Misstänker att det inte spelar någon roll hur många jag tar för andningsuppehållen på nätterna. Synd det. Det hade varit fint med lite sömn.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Skönt att du fick sova lite grann i alla fall. Och det är märkligt med det där. Att om man skall få någon hjälp, så måste de som skall ge hjälpen komma på det själva!! Man trodde ju i sin enfald att vi hade kommit lite längre. Men det är nog någon form av maktutövning - vi vet och kan bäst, vi skall tala om för dig hur det går till här. Lyckligtvis är inte alla så, så jag håller tummarna för dig i fortsättningen.

Och sen kommer jag att tänka på - tänk om du skulle koncentrera dig på att tala om alla dina krämpor och allt elände och överlåta till dem att komma på att de nog måste sätta igång dig? Mera elände och mindre styrka med andra ord. Kan också kallas list, funderar tanten.

11:51  
Anonymous Bitter said...

Jo, den listen funkade ju på barnmorskan, det var hon som föreslog det som jag fiskade efter. Och läkarbesöket och remissen igår är ju med det specifika syftet, så det går inte att mörka riktigt. Det finns ju goda människor också, hoppas på att träffa dem snart!

12:04  
Anonymous Anonym said...

Hej! Första gången jag läser här på din blogg!

Blir bara lite nyfiken: Får man ta Citodon när man är gravid?

Återkommer :)
/puff

09:50  
Blogger Bitter said...

Puffan: jo då, enligt två läkare är det ingen fara, men ska inte heller ta paracetamolstudien på största allvar, säger dem. Det behövs fler studier. Man vet ju inte riktigt vad man ska tro, men just nu, med den här smärtan väljer jag att tro på de läkare jag träffat.

14:42  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com