fredag 8 maj 2020

Är också lite exalterad

Har en tre veckors tid, trots sjukdom, försökt köpa ca 10 meter trallvirke. Och det är fan omöjligt! För vi vill såga upp 9 st 114 cm långa brädor som ska sättas i vår trappa i trädgården - så att man liksom inte ser in i den gamla gräsmattan mellan trappstegen. Men byggvaruhusen sågar inte trallvirke, de sågar bara skivor, och hänvisar till en handsåg. Det är rätt tungt att såga trall, så man vill inte göra det i ett varuhus med handsåg. Hemma går det bra, för då har vi all tid i världen. Kan såga ett snitt om dagen om vi vill. Vi har provat två byggvaruhus. Har också försökt beställa hem, men frakten kostar 1200 kr för något som kostar 200 kr att köpa. Så nej.


Men ÄNTLIGEN - vi kom på att några av våra närmsta vänner ju har en skåpbil. Så imorgon eller på söndag åker min man med dem och köper mina brädor, samt 9 st halva trädgårdsplattor i sten att lägga runt pallkragar så att man kan gå på dem och inte på mina nya växter.


Och fyra säckar jord till. Och sen är det klart! Då är det bara vattna, rensa ogräs och njuta resten av säsongen. Så pepp nu.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Haha, kan tala om att det är lika dåligt ställt med servicen här i Norge. Inte ens skivor får man hjälp med. Innan när det var en liten privat byggbutik var det liksom inga problem. Ju större desto svårare att som liten kund att få hjälp. Väldigt irriterande:(

11:59  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com