måndag 27 mars 2006

vad händer nu egentligen

I morse ringde en ny rekryterare från rekryteringsbyrån där jag numera springer som barn i huset och ville träffa mig redan under lunchen angående ett nytt jobb som han trodde att jag skulle passa för. Så jag sprang dit och det verkar ganska intressant. Inte alls vad jag hade tänkt mig, och inte riktigt mitt drömjobb, men nog ganska spännande och utvecklande. Och eftersom jag försökt i över ett år att få ett nytt jobb internt på mina drömtjänster men inte lyckats är det kanske dags att pröva att gå en helt annan väg. Den fasta lönen är bättre än vad jag har nu, och kan kanske pressas upp lite till, eftersom de inte hittat någon annan bra kandidat och 40% av årslönen är rörlig, och det kan jag helt och hållet leva med. Efter att ha pratat med rekryteraren i 20 minuter sa han att han absolut ville att jag skulle träffa dem redan denna vecka, så nu sitter jag och väntar på samtal från honom. Det ska bli intressant att träffa dem för att se om det här är något för mig. Jag vet säkert att jag är något för dem, så mitt förhandlingsläge är ganska bra. Och det sjukaste är att det verkar vara rätt bråttom och få konkurrenter, så det skulle kunna bli klart redan denna vecka. Det är jag inte mentalt förberedd på.

Läste Från Godisråtta till storlek 38 av Charlotta Flinkenberg igår när jag låg och tyckte synd om mig tillsammans med pizzan. Ohh. Help me. Riktigt obehaglig läsning, men sannerligen nyttig som fan. Jag bestämde igår jag ske ner under 60 kg (dvs 59,9 är helt OK). Det är inte så långt dit men det kräver ändå en ansträngning och skulle få mina kläder att sitta som en smäck. Inte som nu när jag får på mig jeansen men det ligger en bulle/korv ovanför linningen. Har inte vägt under 60 på 10 år, så det ska bli mycket spännande att se hur det ska gå. Jobbigt bara att jag ska till NY på lördag.

Efter att ha gosat lite med Linda K:s Bruno i lördags bestämde jag mig för att en sådan måste bli min. MIN!!! Så, min belöning för denna prestation skall bli en Bayswater. Yay!!. Såtillvida jag inte finner den på någon Second Hand för 450 USD eller mindre.
BlogRankers.com