fredag 29 januari 2010

Framsteg

Det gick över förväntan på bokcirkeln i onsdags. Alla drack vin utom jag. Men jag pratade mest ändå. Hade trott att det skulle dämpas lite utan alko, men tydligen inte. Jag hade roligt. Och var inte särskilt sugen. Jag är mer sugen på valfriheten nu. Fast å andra sidan var jag tvungen att nypa mig i låret för jag blev så röksugen på ett möte i förmiddags. Tänkte att det ju faktiskt inte kan spela någon som helst roll om jag röker bara lite lite. När mötet var över hade jag glömt det. Tack och lov.

Och ikväll är det releasefest för Daniel. Det ska bli roly men hoppas hinna hem till På Spåret. Vill inte överdriva det sociala ännu. Tänkte stanna till på Hötorget och gå till den där fantastiska godisbutiken. Baby Maj ropar efter sura remmar och turkisk peppar. Och kanske några andra överraskningar.

Nu är det faktiskt bara 7 månader kvar. Gick hyfsat fort ändå, den första månaden. Så fort det blir lite ljusare och varmare kommer det att kännas ganska ok tror jag. Hoppas det.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det var lättare förr. Då behövde man inte sluta röka. Nu lärde jag mig aldrig röka, trots tappra försök i tonåren, så mina barn hade inte någon rökande mamma, som tur var.

Vad jag menar är, inte nog med att bli gravid, du måste sluta röka och sluta med alkohol. Undra på att du mår dåligt!

Men jag tror som du, det blir bättre!

Kram från tanten

17:06  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com