söndag 21 november 2010

Day 13 – This week

Den här veckan har ju inte alls varit bra. Väldigt väldigt dålig till och med.

Måndag - tisdag: Kurs i coachande ledarskap. Den var bra. Kanske lite för flummig för min smak, men ändå, bra. Förutom det var jag jättejättesjuk. På tisdagen åkte jag till vårdcentralen och fick en två dm lång tops uppstucken i näsan. Mycket obehagligt.

Onsdag - fredag: Hemma sjuk. Väldigt sjuk faktiskt. På onsdagen var även min man hemma sjuk, men han blev bättre sen. Jobbade en del. Sov mycket. Läste. Tyckte framförallt väldigt synd om mig. På fredagkvällen orkade jag faktiskt åka hem till mellansyster för att äta middag. Hela min familj och hennes. Prinsessan Elvira fyllde fem år. Var ganska trött.

Lördag: Mamma var uppe i Stockholm. Hon var här och vi rensade Sigges kläder. Han har väldigt mycket kläder. Måste presentinstruera om inget mindre än stlk 70, om någon vill ge. Helt galet. Kanske 50 bodys. Vi städade och fixade grejer hemma.

Söndag: Var på "så här gör prinsessor", med prinsessan. Vila resten av dagen.

Kul och spännade fartfylld vecka i mitt liv. Imorgon ska jag i alla fall gå till jobbet igen.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hoppas "Så här gör prinsessor" var bra. Jag antar att det bygger på boken. Jag gillade boken skarpt och gav den till det av mina barnbarn som låg närmast i ålder. Det här var för några år sedan. Livrustkammaren hade en prinsessutställning samtidigt och vi var där och kysste en groda tillsammans. Det var en utställning som passade mycket bra till boken!
Hälsningar från tanten.

18:43  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com