tisdag 16 november 2010

Om ni ville veta

Om ni ville veta hur jag mår kan jag säga att det är jättejättedåligt. Jag har någon bakterieinfektion som tagit över min kropp, vid sidan av foglossningen, halsbrännan och karpaltunnelsyndromet och alla de andra bieffekterna av att vänta barn. Har varit på kurs i två dagar bara för att den var dyr och jag var anmäld (och den var bra), och ska nu bädda ner mig med telefon och dator i sängen de närmaste dagarna och inte ta ett steg mer än jag behöver. Om det finns någon rättvisa i världen står jag på benen på lördag när min mamma kommer hit.

Det är 94 dagar kvar nu. Jag tänker inte tappa modet. Inte. Inte. Inte.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Å, jag tycker så synd om dig! På allvar alltså. Jag önskar att du kunde titta på något vackert, som all den här rimfrosten vi har utanför fönstret här i förorten. Den finns inte i stan, det vet jag, för jag har varit en tur till tandläkaren mitt inne i smeten idag, och där var det en vanlig trist novemberdag. Här är det mera norrland. En bra bok? Tyvärr kan jag inte rekommendera vare sig "Ränderna" eller "Påminnerskan" som är de jag läst senast. Inte att försvinna in i i alla fall. Min man har börjat på boken om Palme, men då måste man gilla historia (vilket jag gör), han är mycket förtjust i den, fast vi tycker inte alltid lika. Kram från tanten.

14:40  
Blogger Bitter said...

Åh tack för omtanken! Jag har massor att läsa, massor med serier att titta på, på TV, och massor med jobb om jag skulle orka. Det är väl mest att detta är det enda mitt liv består av i tre månader framöver. Man blir lite less på att göra samma sak. Men det går också gå.

Min man läser också Palme nu, jag ska ta över den när han är färdig!

22:32  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com